Bemutatkozás

A Target Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Iroda ügyvezetőjeként üdvözlöm honlapunkon! Engedje meg, hogy bemutassam cégünket!

A Target Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Iroda 2007 óta nyújtja közbeszerzési tanácsadói szolgáltatásait Magyarországon, munkatársaink 2004 óta foglalkoznak közbeszerzéssel.

Ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt aktív szerepet játszunk. Állandó munkatársaink nevéhez az elmúlt években többszáz közbeszerzési eljárás előkészítése és lebonyolítása köthető, emellett számos kisebb és nagyobb ajánlattevőt is segítünk kiigazodni a közbeszerzési szabályok bonyolult rendszerében.

Irodánk tanácsadói tevékenységébe beletartozik a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói (FAKSZ) szolgáltatások nyújtása is, az érintett tanácsadó kollegák természetesen valamennyien rendelkeznek a jogszabályban meghatározott mértékű felelősségbiztosítással is (25 millió Ft / káresemény, 50 millió Ft / év).

 

Itt hívjuk fel figyelmüket arra, hogy a hatályos közbeszerzési törvény 27. § (3) bekezdése értelmében az alábbi esetekben KÖTELEZŐ bevonni a közbeszerzési eljárásba felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadót:    

  • valamennyi, részben vagy egészben európai uniós forrásból megvalósuló közbeszerzési eljárás esetén (kivéve néhány egyedi esetet, ahol keretmegállapodásból történő szerződéskötésre kerül sor)
  • valamennyi, uniós értékhatárt meghaladó árubeszerzés és szolgáltatás megrendelése esetén      
  • valamennyi, 700 millió forintot meghaladó értékű építési beruházás esetén

Reagálva az elmúlt időszak kihívásaira, cégünk a 2018. április 15-től kötelezően alkalmazandó Elektronikus Közbeszerzési Rendszer (EKR) használatával kapcsolatos tanácsadást is vállal, melynek keretében ajánlattevők részére komplett ajánlat-összeállítási szolgáltatást is nyújtunk, vagy igény szerint részt veszünk egyes problémás szituációk megoldásában, segítve Megbízónk eredményes részvételét a megpályázott közbeszerzési eljárásban.

Tanácsadói szolgáltatásainkon túl közbeszerzés tárgyú oktatási tevékenységet is végzünk Budapesten és vidéken egyaránt, amely jellemzően az alábbi típusú képzésekből, tréningekből áll:      

  • kihelyezett céges közbeszerzési képzések, tréningek
  • előadóként történő részvétel konferenciákon
  • közbeszerzési referens képzéseken valamennyi közbeszerzési elméleti és gyakorlati tárgy oktatása

A Target Consulting legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok magas színvonalú ellátását. Tevékenysége kiváló minőségét hatékony módszerek alkalmazásával, a jogszabályi változások és a joggyakorlat folyamatos figyelemmel kísérésével, megbízói igényeit messzemenően szem előtt tartva kívánja biztosítani.

Célunk, hogy a munkavégzés során a kiváló minőséget mind meglévő, mind új ügyfeleink számára folyamatosan biztosítsuk.

Cégünk elvárja szakembereitől a folyamatos megújulást, fogékonyságot az új módszerek és eljárások iránt, a töretlen szakmai fejlődést, a minőségi szemlélet és a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését valamint a minőségi munkavégzést.

Minden közbeszerzéssel összefüggő szakmai kérdésben állunk rendelkezésre!

Bízom benne, hogy mielőbb Önt / Önöket is elégedett partnereink között köszönthetjük!

 

Támis Norbert
ügyvezető

 

Ügyfélkapu

Jelszóemlékeztető
további híreink

Aktuális

Online szakmai workshop a Kbt. módosításokról - PÓTALKALOM!

Online szakmai workshop a Kbt. módosításokról - PÓTALKALOM!

2021. január 18.

MÉG EGY IDŐPONT! A nagy érdeklődésre tekintettel: átfogó online workshop a Target Consulting szervezésében a 2021. évi új közbeszerzési szabályokról!

bővebben
Online szakmai workshop a 2021. évi közbeszerzési szabályokról

Online szakmai workshop a 2021. évi közbeszerzési szabályokról

2020. november 29.

A nagy érdeklődésre tekintettel: átfogó online workshop a Target Consulting szervezésében a 2021. évi új közbeszerzési szabályokról!

bővebben
Megszűnik a 320-as Korm. rendelet szerinti központi ellenőrzés!

Megszűnik a 320-as Korm. rendelet szerinti központi ellenőrzés!

2020. október 30.

A rendelet 2021. január 1-től hatályát veszti, de már október 30-tól nem kezdeményezhetők új ellenőrzések.

bővebben
Fontos változások a központosított közbeszerzésekben!

Fontos változások a központosított közbeszerzésekben!

2020. május 04.

Május 1-től hatályos az a Korm.rendelet módosítás, amely a központosított közbeszerzések körébe vont számos új termékkört!

bővebben