Stabil válságállósági tanúsítványt kapott Irodánk!

2022. június 23.

Az Opten Kft. frissen kapott tanúsítványa szerint cégünk kiemelkedő stressztűrési és megbízhatósági mutatókkal rendelkezik.

A tanúsítvány szerint a Target Consulting Kft. az üzleti élet stabil szereplője: kockázati szempontból a megbízható és kiemelkedően alacsony kockázatú cégek közé tartozik, gazdasági visszaesés esetén tapasztalható stressztűrési képessége az átlagosnál erősebb. Cégünket az Opten Kft. kiváló válságállóságúnak minősítette.

válságállósági index egy iparágfüggetlen, általános kompozit mutató, amely azon pénzügyi és egyéb cégadatokat helyezi fókuszba, amelyek egy gazdasági visszaesés esetén kiemeltnek számítanak, míg az OPTEN Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedt cégminősítési módszertan, amely több száz változó alapján korszerű adatbányászati algoritmusokat használ.

Az OPTEN Kft. kockázati besorolása pedig közgazdászok által elismert cégminősítési módszertanon alapul, melyet a magyar piac sajátosságait és a legfrissebb pénzügyi adatok mellett a cégjegyzéki és a különböző pozitív-negatív információkat (pl. köztartozásmentes adózó, végrehajtás) is figyelembe véve alkalmaz.
A modell ezáltal több száz változó alapján a főtevékenységet is figyelembe véve rangsorolja a cégeket korszerű adatbányászati algoritmusok használatával
 
Az OPTEN Kft. céginformációs rendszerét széles körben használják a hazai pénzintézetek, nagyvállalatok és KKV cégek. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyét vizsgálva.

A vállalkozás méretét (nagyvállalat, kkv, mikro vállalkozás) is figyelembe véve a következő kategóriákat állították fel:
A – minimális kockázat
B – átlag alatti kockázat
C – átlagot meghaladó kockázat
D – kiemelten magas kockázat

Cégünk ezen besorolás alapján "A" kategóriás minősítést kapott, amellyel a magyarországi cégek mindössze 13 %-a rendelkezik.

Köszönjük minden Ügyfelünknek, hogy a bizalmuknak és megkereséseiknek hála a leginkább megbízható és stabil cégek között szerepelhetünk!

 

 

Aktuális

2023. november 29.
Az uniós értékhatárok emelkednek, a nemzeti értékhatárok változatlanok maradnak 2024. január 1-től
2023. augusztus 28.
Az új, közbeszerzési szakreferens képzés következő, Támis Norbert által tartott csoportja indul 2023. szeptember 19-én. A csoport biztosan indul!
2023. augusztus 25.
Újabb szereplővel bővül(t) a kormányzati központi beszerző szervek köre: megjelent a 396/2023. Korm. rendelet!
2023. augusztus 23.
Európa legelterjedtebb cégminősítője, a Dun & Bradstreet kiemelkedőnek értékelte cégünk pénzügyi stabilitását.