Bemutatkotás

Bemutatkozás

Ügyvezető

A Target Consulting Tanácsadó és
Szolgáltató Iroda ügyvezetőjeként
üdvözlöm honlapunkon!

A Target Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Iroda ügyvezetőjeként üdvözlöm honlapunkon! Engedje meg, hogy bemutassam cégünket!

A Target Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Iroda 2007 óta nyújtja közbeszerzési tanácsadói szolgáltatásait Magyarországon, munkatársaink 2004 óta foglalkoznak közbeszerzéssel.

Ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt aktív szerepet játszunk. Állandó munkatársaink nevéhez az elmúlt években többszáz közbeszerzési eljárás előkészítése és lebonyolítása köthető, emellett számos kisebb és nagyobb ajánlattevőt is segítünk kiigazodni a közbeszerzési szabályok bonyolult rendszerében. Irodánk tanácsadói tevékenységébe beletartozik a felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadói (FAKSZ) szolgáltatások nyújtása is, az érintett tanácsadó kollegák természetesen valamennyien rendelkeznek a jogszabályban meghatározott mértékű felelősségbiztosítással is (25 millió Ft / káresemény, 50 millió Ft / év).

A Target Consulting legfőbb céljának tekinti a tevékenységi körébe tartozó feladatok magas színvonalú ellátását. Munkánk minőségét hatékony módszerek alkalmazásával, a jogszabályi változások és a joggyakorlat folyamatos figyelemmel kísérésével, megbízóink igényeit messzemenően szem előtt tartva biztosítjuk, természetesen törekedve a folyamatos fejlődésre. Cégünk elvárja szakembereitől a folyamatos megújulást, fogékonyságot az új módszerek és eljárások iránt, a töretlen szakmai fejlődést, a minőségi szemlélet és a minőség iránti elkötelezettség érvényesülését valamint a minőségi munkavégzést. Igény szerint angol nyelven is nyújtjuk szolgáltatásainkat!

Minden közbeszerzéssel összefüggő szakmai kérdésben állunk rendelkezésre, bízom benne, hogy mielőbb Önt / Önöket is elégedett partnereink között köszönthetjük!

Támis Norbert
ügyvezető

Bemutatkozás

Csapatunk minden tagja elhivatott a közbeszerzési szakma iránt, többéves szakmai tapasztalattal rendelkező kollegák állnak ügyfeleink rendelkezésére a legkülönfélébb közbeszerzési kérdésekben, ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon egyaránt.

Munkatársainkat arra bíztatjuk és el is várjuk tőlük, hogy folyamatosan kövessék a mindennapi joggyakorlatot, rendszeresen tartunk belső egyeztetéseket, ahol megvitatjuk a jó és a rossz gyakorlatokat egyaránt. Törekszünk arra, hogy egyszerre legyen jelen az egyéni munkavégzés és a csapatszellem az irodában. Mindennapjaink alapvetően jó hangulatban zajlanak, a normál kollegiális kapcsolaton túl időközönként szabadidőnkben is találkozunk, kötetlen programok keretében.

Aktuális

2022. július 06.
Az új, közbeszerzési szakreferens képzés következő, Támis Norbert által tartott csoportja indul 2022. szeptember 26-án. Már lehet jelentkezni!
2022. június 23.
Az Opten Kft. frissen kapott tanúsítványa szerint cégünk kiemelkedő stressztűrési és megbízhatósági mutatókkal rendelkezik.
2022. január 17.
Az OKJ megszűnésével sem állt meg az élet a közbeszerzési szakképzések terén.
2022. január 10.
81 db közbeszerzési szerződést biztosan ellenőrizni fog idén a Hatóság, íme a lista!