Új közbeszerzési szakreferens csoport indul!

2022. július 06.

Az új, közbeszerzési szakreferens képzés következő, Támis Norbert által tartott csoportja indul 2022. szeptember 26-án. Már lehet jelentkezni!

Az OKJ 2021. január 1-es megszűnésével teljesen átrendeződött a hazai képzési piac, ennek részeként a korábbi, mindenki által jól ismert közbeszerzési referens képzés is némiképp átalakult.

Mivel a közbeszerzési referens szakképzés kikerült az OKJ rendszeréből, így jelenleg sehol az országban nem indítható OKJ-s szakképzés ebben a témakörben, ezzel kijelenthető, hogy megszűnt az a típusú közbeszerzési alapozó képzés, ahol sztenderd, mindenhol azonos tematika mellett tartották az oktatásokat a különböző képző intézmények.

Mindenkinek óvatosságot és kellő körültekintést javaslunk tehát, mivel ha valódi szaktudás megszerzése a cél, akkor nem biztos, hogy a legkevesebb óraszámú, és legolcsóbb képzést érdemes választani a kínálatból.

Ajánlunk is egyúttal egy olyan képzést, amelyről 100 %-osan kijelenthető, hogy a korábbi OKJ-s közbeszerzési referens képzés méltó utóda:

A Soter Line Oktatási Központban Támis Norbert szakmai vezetésével és oktatásával 45 csoport, azaz kb. 1500 fő végezte el az elmúlt 13 év során az OKJ-s közbeszerzési referens képzést, sajátította el azokat a közbeszerzési alapokat, amelyekre tudott építkezni a későbbi szakmai pályafutása során.

Az OKJ megszűnésével, a "régi" közbeszerzési referens képzés tematikáján alapulva (minimális korrekciókkal), azzal nagyságrendileg egyező óraszámban elindult a közbeszerzési szakreferens képzés, ahol hétfő-szerdai, illetve kedd-csütörtöki csoportokkal Támis Norbert várja a tanulni vágyókat, jelenleg online képzés formájában.

Az online képzésről röviden:

A tanórák az előre meghirdetett oktatási időpontokban zajlanak, valós idejű, élő online órák keretében. Ezekben az időpontokban az oktató és a tanfolyami résztvevők a WebEx felületre csatlakozva kommunikálnak egymással. Így az oktatóval és a csoport többi tagjával végig lehetőség van a kapcsolattartásra.

Új induló csoport:

Az új, közbeszerzési szakreferens képzés következő, Támis Norbert által tartott csoportja indul 2022. szeptember 26-án. A képzés ebben a csoportban 2022. szeptember 26-ától 2023. április közepéig tart.

A képzés rövid bemutatása:

A képzés időtartama: 200 tanóra.

Képzési napok: hétfő-szerda 17:30-20:45

A képzés 1 elméleti és 1 gyakorlati modulból áll:
„A” modul: közbeszerzési alapok (elméleti tananyag) – 130 tanóra
„B” modul: közbeszerzési gyakorlat (gyakorlat) – 70 tanóra

Mindkét modul írásbeli, főszabály szerint online modulzáróval zárul, amelyek legalább 61 %-os teljesítésével lehet záróvizsgát tenni.

A modulok részeként, modulonként 5-5 alkalommal sor kerül írásos, főszabály szerint online zárthelyi dolgozatra. Az a hallgató, aki a zárthelyi dolgozatok összpontszámának legalább 50 %-át nem éri el, nem vehet részt a modulzáró vizsgán.

A képzés írásbeli záróvizsgával zárul, amely 1 db, 180 perces átfogó írásbeli dolgozatot jelent. A képzés sikeres elvégzéséhez az írásbeli záróvizsgát legalább 51 %-os eredménnyel kell teljesíteni.

A képzés végén a sikeres belső vizsgát követően a képző intézmény oklevelet állít ki.

 

Még több információ és jelentkezés az alábbi linken:

https://www.soterline.hu/tanfolyam-jelentkezesi-lap/?days=h-sz&time=17%3A30%20-%2020%3A45&start=2022.09.26.%20%28Online%29

 

Aktuális

2022. július 19.
Az Országgyűlés kedden 135 igen szavazattal, 54 ellenszavazat mellett elfogadta Magyarország 2023-as központi költségvetését.
2022. július 06.
Az új, közbeszerzési szakreferens képzés következő, Támis Norbert által tartott csoportja indul 2022. szeptember 26-án. Már lehet jelentkezni!
2022. június 23.
Az Opten Kft. frissen kapott tanúsítványa szerint cégünk kiemelkedő stressztűrési és megbízhatósági mutatókkal rendelkezik.
2022. január 17.
Az OKJ megszűnésével sem állt meg az élet a közbeszerzési szakképzések terén.