Online szakmai workshop a 2021. évi közbeszerzési szabályokról

2020. november 29.

A nagy érdeklődésre tekintettel: átfogó online workshop a Target Consulting szervezésében a 2021. évi új közbeszerzési szabályokról!

Közbeszerzés 2021.

TÁMIS NORBERT - ONLINE Szakmai workshop a 2021. évi közbeszerzési szabályokról

 

A Parlament asztalán vannak a jövő évi új közbeszerzési szabályok, amelyek túlnyomó többsége 2021. február 1-től lesz majd alkalmazandó.

A módosítások jelentősnek mondhatók, az alábbi főbb kérdésekben várhatók változások:

 • kizáró okok köre
 • a beszerzés mennyiségének meghatározása (opcionális rész vs. mennyiségi eltérés)
 • ajánlatkérőnél zajló iratbetekintés szabályai
 • ajánlati kötöttség időtartama
 • ajánlati biztosítékkal kapcsolatos hiánypótlási szabályok
 • a bírálat egyes szabályainak változása
 • önkéntes hiánypótlás szabályainak módosulása
 • uniós értékhatár alatti kivételek változása
 • alkalmassági követelmények előírásával kapcsolatos jelentős változások (Kbt. 115. § szerinti eljárásoknál illetve nemzeti eljárásrend szerinti eljárások esetében)
 • Kbt. 115. § szerinti eljárás alkalmazhatóságának változása
 • teljesítésigazolás kiállításának szabályai
 • alvállalkozók megjelölése a szerződéskötéskor, nyilatkozattétel a kizáró okok kapcsán
 • megszűnik a közbeszerzésektől való eltiltás lehetősége
 • tárgyalás tárgyát nem képező minimumkövetelmények meghatározásának kötelezettsége tárgyalásos eljárásoknál
 • az ún. kötelező előleg mértékének változása
 • szerződések közzétételének módosulása
 • írásbeli összegezések módosításának szabályaival kapcsolatos változások
 • jogorvoslatok ügyintézési határidejével kapcsolatos változások

A nagy érdeklődésre való tekintettel a Target Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Iroda ezúton hirdeti meg átfogó közbeszerzési workshopját, amelynek során RÉSZLETESEN bemutatásra és adott esetben a résztvevőkkel közösen megvitatásra is kerülnek az új szabályok, lehetséges problémák, buktatók, melyekre érdemes lesz 2021-ben odafigyelni a közbeszerzési eljárások során.

A hatékony részvétel érdekében az online workshopot alkalmanként max. 50 fős létszámkorláttal hirdetjük meg, az alábbi 2 időponttal:

“A” időpont: 2021. január 11. 10.00 – 15.00 óra

“B” időpont: 2021. január 18. 10.00 – 15.00 óra

 

A workshopok előadója: Támis Norbert (felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadó és oktató, a TARGET CONSULTING Tanácsadó Iroda ügyvezetője)

 

A workshopok interaktívak lesznek, azokon lehetőség lesz élőszavasan illetve chat formájában is kérdések feltételére, észrevételek megfogalmazására, megvitatására az előadóval!

 

Részvételi díj: 24.500 Ft + ÁFA/ fő

 • 2020. december 15-ig történő jelentkezés esetén: 19.500 Ft + ÁFA / fő

 

Tekintettel a COVID helyzetre, a workshopok online formában, a Cisco Webex alkalmazáson keresztül kerülnek lebonyolításra élőben

Az alkalmazás letöltése és használata ingyenes. A részvételhez az alkalmazás letöltése nem feltétel, mert a workshop a szoftver online verziójában is követhető, de abban a verzióban egyes funkciók korlátozva vannak..

A workshop bármilyen eszközön követhető, de amennyiben van rá lehetőség ajánlott az asztali számítógépen vagy a laptopon történő csatlakozás.

A workshop előtt 1 nappal a résztvevőknek kiküldjük a Cisco Webex Meetings alkalmazás megnyitásához szükséges linket. A résztvevők a workshophoz a kezdési időpont előtt 30 perccel tudnak csatlakozni.

Hálózati követelmény: Minimálisan 5 MB/s letöltési sávszélességre van szükség. Ennek ma a legtöbb internet előfizetés megfelel (DSL, kábel). Kérjük, hogy a szolgáltatást stabil, folyamatos (megszakításmentes) internetkapcsolattal használják. A mobilinternetet használó eszközön történő megtekintés miatti problémákért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Ez a meghívó a Target Consulting Tanácsadó és Szolgáltató Bt. részéről ajánlatnak minősül, így a workshopra írásban leadott jelentkezés az ajánlat elfogadásának számít, és – a rögzített határidőn belül történő lemondás esetét kivéve – fizetési kötelezettséget von maga után. 

Lemondás: Kizárólag írásban (a   email címre küldött email formájában). 

A workshop időpontja előtti 10. munkanapig megérkezett lemondás esetén a részvételi díjat – a bankszámlánkon történt jóváírást követően – 8 munkanapon belül teljes egészében visszautaljuk. 

A tréning időpontját megelőző 9-7. munkanap bármelyikén történő lemondás esetén a részvételi díj 50%-a technikai költségként fizetendő. 

A tréning időpontját megelőző 6. munkanapon vagy ezt követő bármely napon történő lemondás esetén a részvételi díj 100%-a fizetendő. 

A workshopra történő jelentkezés feltétele, hogy a jelentkező elfogadja a Target Consulting Bt. adatkezelési szabályzatát, mely a https://targetconsulting.hu/adatvedelem/ linken érhető el.

Számlázás:

 1. A jelentkezés beérkezését követően díjbekérőt állítunk ki.
 2. A díjbekérő összegének beérkezését követően előlegszámlát állítunk ki (“Fizetve” megjelöléssel). 
 3. A befizetett díjról a workshop befejezését követően végszámlát (0 Ft fizetendő összeggel) állítunk ki.

Minden, a jelentkezéshez kapcsolódó díjbekérőt, előlegszámlát és végszámlát főszabály szerint emailben küldünk meg (a jelentkezési lapon feltüntetett elérhetőségre). A megrendelő kifejezett erre irányuló kérése esetén postai úton való számlaküldésre is van lehetőség (ezt az igényt a jelentkezési lapon kérjük jelezni!)

Jelentkezés:

A mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és ezt követően a részvételi díj átutalásával (a jelentkezési lap beérkezését követően megküldött díjbekérő alapján).

A jelentkezéseket érkezési sorrendben regisztráljuk.

 

Kapcsolat:

Target Consulting Bt.

1184 Budapest, Benedek Elek u. 11. 3. em. 35.

Postacím: 1675 Budapest, Pf. 155.

Telefon: 30/6-40-90-40

e-mail: 

 

 

Kapcsolódó dokumentumok

Aktuális

2023. augusztus 28.
Az új, közbeszerzési szakreferens képzés következő, Támis Norbert által tartott csoportja indul 2023. szeptember 19-én. A csoport biztosan indul!
2023. augusztus 25.
Újabb szereplővel bővül(t) a kormányzati központi beszerző szervek köre: megjelent a 396/2023. Korm. rendelet!
2023. augusztus 23.
Európa legelterjedtebb cégminősítője, a Dun & Bradstreet kiemelkedőnek értékelte cégünk pénzügyi stabilitását.
2023. január 27.
Az új, közbeszerzési szakreferens képzés következő, Támis Norbert által tartott csoportja indul 2023. február 7-én. Még lehet jelentkezni!