Közbeszerzési eljárások - Általános

Tisztelt Látogatónk!

Az alábbiakban találja azon folyamatban levő közbeszerzési eljárások Közbeszerzési Dokumentumait, amelyeket – érdeklődése esetén – teljes terjedelemben és térítésmentesen letölhet.

A Közbeszerzési Dokumentumokat jelentkezésenként / ajánlatonként legalább egy jelentkezőnek / ajánlattevőnek, vagy a jelentkezésben / ajánlatban megnevezett alvállalkozónak elektronikus úton el kell érnie a részvételi / ajánlattételi határidő lejártáig.

A Közbeszerzési Dokumentumok „elérése” alatt Ajánlatkérő az erre a célra rendszeresített regisztrációs adatlap kitöltését, az ajánlatkérő kapcsolattartója részére történő megküldését és annak a kapcsolattartó általi visszaigazolását érti.

Ez praktikusan annyit jelent, hogy a Közbeszerzési Dokumentumok ugyan szabadon letölthetők, amennyiben azonban ezen túlmenően szeretne hivatalosan is érdeklődő gazdasági szereplővé válni az adott eljárásban, úgy ehhez ki kell töltenie az eljáráshoz mellékelt regisztrációs adatlapot, aláírva meg kell küldenie ajánlatkérő kapcsolattartója részére és tőle meg kell kapnia a sikeres kézbesítés visszaigazolását.

Amennyiben a vonatkozó eljárás a Kbt. 113. § (1)-(2) bekezdése alapján került megindításra nemzeti eljárásrendben, úgy felhívjuk figyelmüket, hogy az eljárásban kizárólag azok a gazdasági szereplők tehetnek ajánlatot, amelyeknek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte.

Azok a gazdasági szereplők, amelyeknek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást - anélkül, hogy az eljárás iránt érdeklődésüket jelezték volna - megküldte, egymással közösen nem tehetnek ajánlatot, illetve egymással közösen nem nyújthatnak be részvételi jelentkezést. A gazdasági szereplő, amelynek az ajánlatkérő az eljárást megindító felhívást megküldte, jogosult közösen ajánlatot tenni olyan gazdasági szereplővel, amelynek az ajánlatkérő nem küldött eljárást megindító felhívást.

FELHÍVJUK A FIGYELMÜKET, HOGY A DOKUMENTÁCIÓK SZERZŐI JOGI VÉDELEM ALATT ÁLLNAK, ÉS EZÁLTAL KIZÁRÓLAG AZ ADOTT KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSBAN FELHASZNÁLHATÓK!

Ügyfélkapu

Jelszóemlékeztető
további híreink

Aktuális

Bejegyezték a Digitális Kormányzati Ügynökséget!

Bejegyezték a Digitális Kormányzati Ügynökséget!

2019. április 13.

2019. április 12-én 1/2019. (IV.12.) szám alatt megjelent a Miniszterelnök kabinetfőnökének határozata

bővebben
A Gazdasági Bizottság elfogadta a Közbeszerzési Hatóság beszámolóját

A Gazdasági Bizottság elfogadta a Közbeszerzési Hatóság beszámolóját

2019. március 28.

2018: 10 361 eredményes közbeszerzési eljárás, több mint 3 294 milliárd forint összértékben.

bővebben